Facebook

Beoordelingen van Tolgahan Kaatsheuvel

Recente recensies van Tolgahan Kaatsheuvel

4 sterren na 232 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten wel een tijd wachten, dat stond ook aangegeven bij het bestellen. Het eten is netjes en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow, wat was dit lekker!! Zulke kwaliteit shoarma en dòner heb ik nog nooit gegeten. Was wel weer een tijdje terug dat ik ùberhaupt een bestelling deed, maar deze is écht 5 sterren waard. Bezorging was ook erg vlot.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam veel en veel te laat. 1 1/2 uur te laat. De friet was koud. De bestelde saus zat niet bij de levering.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was 15 min te laat. Helaas was het eten ook niet meer warm en waren en meerdere sauzen vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hat een pizza besteld het ei was niet goed gebakken zodat de pizza erg zacht was en daarom minder lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

17.30uur Online besteld voor 18.30 uur , om 19.15 nog niks gekregen , na telf contact om 19.40 uur bestelling gekregen . Mail die volgde :”uw bestelling wordt om 19.45 uur bezorgd. Dit was nu de tweede keer op rij dat we zolang op onze bestelling moesten wachten.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kapsalon op. Berzorging op tijd.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag had ik Shoarma met Kipsate besteld met extra mayo, salade en satesaus. Normaal heb ik geen klagen, maar de shoarma was deze keer lauw, maar de kipsate was heerlijk. Jammer ook dat men de friet was vergeten, want nu zit ik met de mayo en de satesaus in mijn maag. vandaar deze keer slechts 3 sterren

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan verwacht, het eten was koud en de pita broodjes zaten er niet bij. (werden na een telefoontje wel snel nabezorgd) Dit zijn we zo normaal niet gewend. Deze keer was het slecht. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld , na de mail uw bestelling is onderweg duurde het nog 45 min voor de bestelling bij ons was. Vlees was lauw friet was koud . Dit ben ik niet gewend van jullie.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk zowel broodje als de pizza Wel had het vlees van mij ietsjes minder vet gemogen maar ieder zn smaak

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige man, de bezorger bedoel ik, eten was hartstikke lekker, zeker voor herhaling vatbaar!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super en sneller dan werd aangegeven

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorgers De pasta's zijn warm en ik vind lekker van smaak. Zeker een aanrader!

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en zag er goed verzorgd uit....en het was deze keer compleet

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het wat langer duurde was dit wel netjes van te voren aangegeven in de bevestigingsmail. Andere reviews laten zien dat ze het ontzettend druk hebben gehad, maar dat is ook wel logisch op een zondag. Over de kwaliteit zeer tevreden, fijn ook de saus en salade in losse bakjes wat ik persoonlijk erg fijn vindt. Eerste keer hier besteld maar echt super tevreden over de kwaliteit alsmede het feit dat ze aangeven hoelaat ze verwachten er te zijn en dat ze een mail sturen als ze eraan komen! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer slechte situatie om 17.33 een bestelling gedaan en om 19.35 , dus twee uur later pas het eten in huis . Ik vind dit geen reclame voor deze zaak je zou toch op z'n minst meer personeel regelen om de bestellingen een beetje op tijd bij de mensen te krijgen . Weet ook niet of ik nog wel een keer bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling en bezorging prima.netjes flesje wijn bij en 10%.eten smaak goed.prima tent

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bijna 2,5uur moeten wachten, erg jammer. Dit keer een tegenvaller. Ook qua kwaliteit, aangebrand e.d.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na twee en half uur wachten was alles wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, kipsate dreef in vet, pizza en kipfilet speciaal waren top. Bezorging uitermate slecht meer dan 2 uur op moeten wachten. (Bij bestelling was dit 1 uur).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was perfect

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Tja, 5 sterren zegt genoeg denk ik :) Verrukkelijk gegeten! Via de app besteld wat ik erg handig vind. Zelf opgehaald, waar ik 10 minuutjes heb gewacht. Ga zo door!!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stok brood vergeten Verder ws het goed

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'k Heb heerlijk gegeten van de Shoarma en de Dönor schotel, alles wat ik had besteld werd ook geleverd, de schotels waren goed warm, en de bezorging was zelfs vroeger dan aangeven!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ca. 40 minuten te laat, als compensatie kregen we een fles wijn. We hadden 3 pizza’s besteld, helaas was er één pizza bij die we niet besteld hadden dus dat betekent dat we één verkeerde pizza kregen. Alles bij elkaar geen beste beurt deze keer, dat waren we anders gewend

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten , alles perfecte kwaliteit

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, en goed op temperatuur en lekkerrrrrrrr.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1uur en 15min moeten wachten op bestelling en het was nog eens geen weekend. Prijs/kwaliteit was ook niet goed

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2 uur gewacht op de bezorging en vervolgens kregen we koud vlees! Ik bestel niet meer

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 50 minuten, das prima maar pas na 1uur en 15 minuten kwamen jullie. De bambino pizza was aan de randen verbrand en niet meer warm net als de andere pizza en de schotel shoarma was ook lauw. Jammer dit allemaal want we zijn het niet gewend van jullie, hopelijk is het de volgende keer weer goed!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles ,was goed bezorgd.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Durum doner en frietjes waren heerlijk. Bestelling Op tijd gebracht en goed warm.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min na afgesproken tijdstip geleverd. Ruim een uur voor afgesproken tijdstip besteld. Niet van te voren gebeld dat tijdstip niet haalbaar ging zijn. Eten was verder wel goed!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer bij Tolgahan besteld en verschillende gerechten uitgeprobeerd. Goede kwaliteit en erg lekker. Ook snelle bezorging. Top!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, Friet was bijna koud, ben dit niet gewend van jullie

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle service,klantvriendelijk,en een overheerlijke maaltijd..TOP...

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals we gewend zijn goed, mooi op tijd en correcte bezorging. Helaas was deze keer de bijgeleverde salade niet vers. Beetje bruin en nattig. Dat was jammer, de meeste mensen zullen het niet eten, maar ik vind de knapperige salade altijd erg lekker. Deze keer moest ik het weggooien omdat het niet goed was.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestellen 18:55 gekozen voor zo snel mogelijk leveren, dit was 45min bleek na de bestelling online. Netjes na 45 minuten een mail gehad dat de bestelling onderweg was, 30 minuten na diezelfde mail zelf gebeld naar Tolgahan waar het eten bleef. Bleek dat de bezorger het adres niet kon vinden en had niet naar het opgegeven telefoonnummer gebeld. Al met al zeer jammer. Natuurlijk sorry meneer, en we kunnen het opnieuw leveren, dat snap ik maar had er dan iets extra’s bij gedaan van drinken of een korting.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima wederom

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

'k bestelde deze keer een grote dönor schotel compleet met champignons, ui en paprika, tomatensaus. chilisaus en mayo. De schotel werd netjes warm aan huis bezorgd en de sauzen waren deze keer zoals ik ze besteld had. Deze keer dus geen opmerkingen! 'k Heb heerlijk gegeten!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere pizza. Smaakt een stuk beter dan van Domino pizza

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De KWALITEIT van de shoarmaschotel was GOED, al was die dan niet zo warm meer toen die werd afgeleverd. JAMMER ook dat er 2 bakjes knoflooksaus bij zaten terwijl ik duidelijk tomatensaus, chilisaus en mayo had besteld. Desalniettemin voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller geleverd dan aangegeven was

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker. Tot de volgende keer.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en een foutje bij de bestelling was snel en professioneel opgelost.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals elke keer was het warm en lekker. Snelle en vriendelijke bezorger. Prima.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, zelfs netjes de fles nageleverd, top

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was snel en vakkundig. Ook de bezorging was uitstekend en goed

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was goed, op tijd klaar en warm

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten warm en op bezorg tijd bezorgd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging iets later dan gepland (5-10min)

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Was goed warm. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer top.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede vriendelijke service ... Zoals altijd de schotel is prima ...

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gesmikkeld!, goede kwaliteit en vlotte (en veilige) bezorging. Gewoon erg goed!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en goed warm. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van onze familie mix schotel, echt super mals vlees En snel bezorgd 😃

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en keurige bezorging volgens afgesproken tijd. Niets op aan te merken, ga zo door.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was goed Kip te kort gebakken De drum het ook wat langer gebakken gemogen

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie portie, alles netjes apart verpakt!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgt, had iets warmer mogen zijn.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed. Alles was compleet en op tijd geleverd. Eten was ook goed. Het eten was goed op temperatuur, goed verpakt en goede kwaliteit. Ga zo door zou ik zeggen.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk hoor. Prima weer.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur voordat het bezorgd was en als je belt duurt het nog een half uur maardat half uur werd uur. Normale pizza was bambino niet gesneden

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

als he om kwart voor 7 besteld en je krijgt het pas kwart voor 9 ga ean niet zeggen dat er om 8 uur bezorgt kan worden snap best dat het druk is maar 2 uur dan doe je echt iets niet goed

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Favoriete eten van de jongens!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geef op website de keuze aan wel of niet gesneden pizza bestellen

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat de bezorging zo correct gedaan werd. Petje af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet klantvriendelijk en heel asociale als je een klacht indien.Verder is het eten lekker en ook ben geen klant meer van ze .

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle service. Lekkere spareribs.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer goed en bezorging ook weer goed. Top.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geef je aan zsm bezorgen komt het na ruim 2 uur. Als ik een tijd had gekozen waren we ruim een uur eerder aan de beurt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Bezorging ook weer top.

, 10-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online te bestellen, gekozen voor afhalen i.v.m. de snelheid. De kapsalon en pizza waren zeer goed. Spareribs aangegeven met hotsauce, maar deze waren niet pikant. Mogen de volgende keer wat pikanter zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vriendelijk bezorgd en ook goed eten. Het was voor mij eerste keer en de betaling/bevestiging liet even op zich wachten. Voor de volgende keer iets meer geduld van mij...:)

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima hoor. 😁

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima gegeten Bestelling. Mooi op tijd en heerlijk warm

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd prima. Frietjes vergeten bij het menu maar heel snel nagebracht. Top.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. Bezorging top.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Goed eten,lekker warm en snel bezorgd en vriendelijke bezorging.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, nette meneer aan de deur, pizza’s waren lekker en goed warm. 1 kleine tip: de pizza’s gesneden aanleveren zou nog een plus puntje zijn.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, snel bezorgd, Bezorger was netjes.. Helaas weer geen satesaus gekregen. Dit is al meerdere malen voorgekomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was goed. Döner was vers en lekker. Friet was vers Shoarma was ook lekker.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betaald. Niks gebracht

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten van de saté en spareribs Klein probleempje met de frietjes Maar binnen 10 min prima opgelost Plus een heerlijk flesje wijn Top service

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima weer

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed warm verzorgt. Snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de zoveelste keer was de bestelling weer niet compleet had een extra stokbroodje er bij besteld die zat er niet bij ook de tomaten sause zat er niet bij en het vlees was niet echt warm meer

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Al jaren klant maar bestelde meestal Shoarma, tot ik de tip kreeg om ook eens Durum Doner te proberen, wat een verassing weer, goed gevuld, erg lekkere smaak, Tolgahan, wederom 100 punten van mij.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden.de bestelling na 15 min al in huis. En het eten was heerlijk.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Alles heerlijk warm en smaakte super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd.

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, dik in orde👍👍

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en het was heerlijk!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben 2 uur op het eten gewacht, en helaas was dit niet de eerste keer...

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag de berichten bij de bestelling lezen. Ik vraag steeds om goed doorbakken zodat het vlees een beetje krokant is. Dit gebeurt vrijwel nooit. Verder prima service het klopt altijd

, 13-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer goed

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik in de opmerkingen plaats dat alleen pizza Kaatsheuvel zonder Paprika (Ivm allergieen) wil moeten ze het niet van heel de bestelling aflaten.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel , lekker en warm bezorgd

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel goed heb verder geen klachten ik raad iedereen om er naar toe te gaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, makkelijke site om te bestellen.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg broodje vergeten bin de schotel. Verder prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerd bakje saus erbij. Niet veel smaak aan de kip kapsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg taai. Waarschijnlijk voor de tweede keer opgewarmd. Bezorging wel iets aan de late kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Slecht

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is prima. Alleen de app is zo traag als dikke stront door een theezeefje. Eten al uitgescheten en dan pas een mail dat de bestelling onderweg is.. Niet erg handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij vind het nogal vervelend om te komen de bezorger van afgelopen bestelling

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is prima. De prijzen mogen best goedkoper worden als je iets van huis laat bestellen.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altind

, 03-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone shoarma besteld, t was meer kaas dan shoarma. Vond het erg tegenvallen !

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de friet koud geen sla en geen broodjes erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snel bezorgd, en de kwaliteit die we gewend zijn. Toppie !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine dürum voor een hoge prijs. Zat ook erg weinig smaak aan. Pizza's waren niet gesneden. Kapsalon was prima

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's alleen erg jammer dat telefonisch bestellen op donderdag goedkoper is en dat dit niet op de website staat, waardoor wij voor onze onlinebestelling meer moesten betalen.

, 26-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en lekkere shoarma

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd(vriendelijke bezorger), netjes verpakt en lekker dus volle aantal punten

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tevreden, alleen minpunt is bestelling Was niet compleet, geen saus erbij.

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit kan beter.Als het eten bezorgd wordt is het maar half warm en voor een grote schotel zit er maar weinig in

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goede hoeveelheid

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, snel bezorgd ??

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Order was top! Zelfs de gevraagde extra gebakken paprika, ui en champignons zaten erbij (dit zou wel top zijn als extra losse besteloptie, wil er graag voor betalen!). Erg jammer dat Sitedish zelf geen optie heeft voor de verkopende partij om aan te geven dat het langer dan een uur duurt. Niks aan Tolgahan dus te wijten, eenmaal dat we het kwamen halen was alles top geregeld en duizend maal excuses vanwege de enorme drukte.

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slechte service. Eten om 16.45 uur besteld bezorgtijd 18,00 uur. Om 19,05 uur kwamen ze het eindelijk brengen. Ik had voor 10 personen besteld dus tel uit je winst. 1 uur zitten bellen en er wordt gewoon niet opgenomen. Eten was koud toen ze het eindelijk kwamen brengen. Om 21.00 uur eindelijk iemand aan de telefoon. Heb deze klacht telefonisch ook gedaan. We konden een flesje wijn krijgen maar daar heb ik voor bedankt. Wij bestellen nooit meer bij Tolgahan.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker. Bij de schotel zat geen pits broodje, Erg jammer

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht en als altijd: UITSTEKEND

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlot geleverd en smaakte lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was enorm afgekoeld, louwe friet. De broodjes zaten er niet bij. 1 salade te weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds, uitstekend!!

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren wachtte ik 1,5 uur op mijn bestelling en de pizza was niet meer heet én er was geen saus geleverd. De bezorger meldde dat één collega te laat was op zijn werk en dat het druk was. Dit ben ik niet gewend van Tolgahan dus ik meld hwr maar even!

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht op lauw eten. Smaak was goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer erg goed en verzorgd

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de grote schotel klein was en de kleine schotel groot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Minpunt bestelling was niet compleet. Blikje drinken zat er niet bij. Dit is ook eerder al een keer voor gekomen.

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering, lekker eten en verrast met wat extra’s. Top zoals altijd!

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee weken achtermekaar koud eten het word er niet beter op als je extra saus besteld betaal je extra niet erg maar dan moet het er iedere keer wel bijzitten jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed !! Zoals altijd !!

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mix schoteltje besteld.. lekker vlees. en een apparte zak friet, Vind k een dikke plus!!

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit gaat hard achteruit Als je vraagt pizza snijden dan doen ze het ff Snel in 4 stuk en bij de schotel is de friet koud een broodje zit ook niet meer bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en netjes bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het eten lauw was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 23.44 pizza online besteld. Mail gekregen dat ze rond 00.25 komen bezorgen. Prima. Komen ze vervolgens de bestelling om 1.25 brengen. Pizza niet aangenomen. Tolgahan gebeld en het verhaal uitgelegd. Kreeg een "oke" . Geen excuus of niks. We bestellen vaker maar dit nog nooit mee gemaakt. Vind dit heel slecht!!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was redelijk alleen de bestelling werd een half uur eerder bezorgd dan dat ik had besteld het is dat we net de straat in kwamen rijden en de bezorger nog zagen die ook al bij de buren aa de deur stond , voeg niet voor niets een tijd bij mijn bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon, zoals altijd, uitstekend verzorgd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van alle honderd keren dat ik hier pizza besteld heb was de pizza van top kwaliteit! Gisteren was de pizza helaas karig belegd en van wat mindere kwaliteit dat ik gewend ben.

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat vaste klanten 2,50 euro bezorg kosten moet betalen...

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens!

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 10 minuten later dan aangegeven

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker. Miste het biertje dat ik besteld had.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Het is altijd goed en verzorgd, toptent, topmensen

, 16-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima!

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer ouderwets lekker!

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, leuke mensen, gastvrij. Lekker gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren erg lekker, wel heel jammer dat deze niet gesneden waren. De bezorgtijd was ook prima! De bezorger (gerrit oskam) was erg beleefd en vriendelijk!!

, 13-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote pizza besteld maar kleine gekregen, al vaker dingen mis gegaan maar t eten is lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros en siskebab. Vriendelijke bezorger. Complimenten.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en snel bezorgd

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen tevreden over de kwaliteit en de bezorging. Helaas is de kwaliteit van mm de pizza's niet altijd hetzelfde. Bij klachten is men bereid om eea direct te compenseren.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger belde niet aan, maar liep gewoon binnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, op tijd en lekker eten!

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd alleen de pizza was koud!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koude kleffe pizza en de knoflooksaus was net water

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten om 13.07 besteld, met de vraag het tussen 17.15 en 17.30uur te leveren ivm 18uur weg te moeten voor een avonddienst. Helaas waren er om 17.55uur nog geen pizza's... dus bijna 25 euro betaald en geen pizza's ontvangen...!!! een mail gestuurd maar geen reactie op gehad, valt heel erg tegen want we bestellen hier zeker wel 1x per week! En dus zonder eten een avonddienst kunnen gaan werken.

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en snel

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.55 besteld. Verwachtte bezorgtijd: 18.40. Om 18.55 gebeld om te vragen hoe lang het nog ging duren. 'Ja mevrouw, het is onderweg!'. (Rit van ongeveer 10 minuten) Daadwerkelijke bezorgtijd: 19.15. En raad eens.. Het eten was koud! Weer gebeld. Er werd nieuw eten gestuurd. Deze werd om 19.55 bezorgd. Mja.. De honger was wel over. Al met al.. Niet zo best dus! V

, 24-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijke bezorger!

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hey Tolgahan, Het eten was erg lekker, zeer snel bezorgd & heet ondanks dat ik in Waspik woon, vriendelijke bezorger. Toppie, jullie leveren goed werk! Met vriendelijke groet, Sebastiaan

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur en 45 minuten moeten wachten op de bezorging. Totaal niet gewend van tolgahan! Vervolgens friet koud en het vlees lauw warm.