Bewertungen von Tolgahan Kaatsheuvel

Neue Beurteilungen

4.0
Anneke
27 Juni 2022

De sla was niet vers! Erg jammer! Ook ivm de hoge kosten,mag ook de sla van goede kwaliteit zijn!! Was al bruin aan t worden,normaal alles prima,behalve vandaag!

Bleumers
26 Juni 2022
Erik
24 Juni 2022
V helderen
21 Juni 2022

Eten vers Helaas na uur moeten bellen waar t bleef en zelf maar opgehaald. Dit niet gewend van ze.

M. van Tussenbroek
21 Juni 2022

Precies op de afgesproken tijd klaar, 23:45 uur. Vriendelijke bediening, keurig verpakt met factuur erbij. Alles smaakte uitstekend en was nog goed op temperatuur bij thuiskomst. Textuur bovengemiddeld goed. Stevige prijs, maar de kwaliteit was dan ook navenant, zowel van de producten zelf als van het verpakkingsmateriaal. Goede kwaliteit verpakkingsmateriaal wat kwaliteit van het bereidde product ten goede komt gedurende de reis van keuken naar eindbestemming. Geen condensatie in de verpakkingen, producten niet vochtig en/of slap bij thuiskomst. Geen bijsmaak van verpakkingsmateriaal. De reviews met een lagere score, hebben nagenoeg allemaal betrekking op een langere bezorgingstijd dan afgesproken. Om die reden zelf afgehaald om kwaliteit gerechten objectief te kunnen beoordelen, waarbij een optimale temperatuur van de gerechten van cruciaal belang is om tot een goede eindbeoordeling te komen. In deze klasse scoren de bereidde producten tussen 8.6 voor de pizza's tot een

Krol
18 Juni 2022
Georg
16 Juni 2022
Marike Schalken
15 Juni 2022

23.15u bestelling geplaatst via website. Om 01.45u bezorgd! En nog het verkeerde ook! SLECHTE ZAAK!

Van de Ven
7 Juni 2022

Zoals altijd erg lekker!

H
5 Juni 2022
Elaine van Gent
5 Juni 2022
Km
5 Juni 2022

Snel bezorgd, grote portie, heerlijke shoarma schotel!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Krol
4 Juni 2022

Top was her weer

C Damen
4 Juni 2022
Arie
28 Mai 2022
Georg
27 Mai 2022

Prima eten en snel bezorgd

Van Riel
26 Mai 2022

Eten viel tegen. Vlees te zout, friet te hard, weinig saus.

Miranda Kuijpers
26 Mai 2022
C Damen
26 Mai 2022
J.P.C.M. van Weert
23 Mai 2022

Het eten kwam een half uur later en was koud

Maymun
22 Mai 2022

18.05 bestelling geplaats en 22.05 pas ontvangen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Pantries
15 Mai 2022

Goed eten en op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Krol
14 Mai 2022
Arie
8 Mai 2022
Ravestein
7 Mai 2022

Helaas is Sprang capelle toch iets te ver weg , de shoarma was koud de Pizza ging nog wel .

johan verduin
6 Mai 2022
Jelle
5 Mai 2022

Maakte leuke opmerking over de gevangen vissen, gezellige man

Carin Kommers
5 Mai 2022

Was goed warm en een heerlijke pizza

Georg
30 April 2022

Prima

Imke Frodyma
26 April 2022

Na 2 uur gewacht te hebben op ons eten op een maandag, kregen we lauw eten. De kaas op onze kapsalon was net rubber en er zat geen sla bij onze bestelling.

Krol
25 April 2022

Zag er top uit

C Damen
24 April 2022
Tjits
22 April 2022

Jammer dat de pizza koud was.

Rita
20 April 2022
Wilma
16 April 2022

Super goed fijne be,orging

Boxtel van Simon
14 April 2022

Prima op tijd en goede kwaliteit

Vincent
8 April 2022

Was weer prima.

C Damen
3 April 2022
Ron maree
2 April 2022

Heerlijke maaltijd en snel bezorgd ook

Georg
2 April 2022

Volgende keer wel alle botjes eruit halen

Vincent
1 April 2022

Zoals altijd was het weer prima. Top. 👍🏻

Wilma
28 März 2022

Top bezorging en lekker eten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Richard
27 März 2022

Lekker vers eten en een mooie hoeveelheid dank u wel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

lies
27 März 2022

Döner deels aangebrand, maar niet warm !

Waarts
26 März 2022

Eten was op tijd klaar, en was nog goed heet. De smaak was voortreffelijk. Had online besteld, en zelf opgehaald

johan verduin
25 März 2022
C Damen
21 März 2022
Thijs Zandwijk
21 März 2022

Kwaliteit was prima, maar de temperatuur van het eten - zowel van de friet als het vlees - was op zijn best lauw te noemen. Ik ben beter gewend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

E
20 März 2022
Krol
20 März 2022

Geen lange wacht tijd verzorgt en niet te vet Het was top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Angelina
14 März 2022

De bezorging laat steeds meer op zich wachten de laatste tijd. Nu al verschillende keren gehad dat het te laat werd bezorgd. Je geeft een tijd aan, maar dan komt er in de mail nog een half uur bij en dan zijn ze nog een half uur te laat. Heel jammer, maar voor mij wel een rede om het volgende keer ergens anders te bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Laura van der valk
13 März 2022

Alles goed snelle levering eten altijd warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Keukendump K.
11 März 2022

Snelle bezorging, warm, gesneden, heerlijk!

Jaap
10 März 2022

Uitstekend geregeld

Linden
6 März 2022

Rond 17.15 uur een bestelling gedaan voor 18.30 uur. Vroegst zou zijn 18 uur, dus ruim op tijd lijkt mij.. Om 18.30 uur niemand te zien. tegen 19 uur gebeld waar het bleef. Natuurlijk 'was het net klaar'.. moesten alleen de route nog even bekijken (??). Vervolgens duurde het nog een kwartier voordat het eten er was. 2 uur tussen mijn bestelling en de bezorging, 3 kwartier te laat! meer dan belachelijk. Bij het bezorgen liet de bezorger een pizza van een ander op de grond vallen.. ik hoop dat hij deze niet in de doos heeft gedaan en alsnog bezorgd....

Peter Kuijpers
3 März 2022

Bezorger kwam deze keer de bestelling niet aan de deur brengen. Mijn vrouw moest helemaal naar beneden en daar stond jullie Bezorger te wachten, hij snapte het echt niet dat je een bestelling gewoon aan de deur moet afleveren. Zo is het niet voor herhaling vatbaar.

Roelf
3 März 2022

Bestelde een grote kipfilet schotel met extra sate. 'k Heb heerlijk gegeten, de maaltijd werd zoals ik dat van Tolgahan gewend ben keurig op tijd bezorgd en was lekker warm, vriendelijke bezorgster. Een andere fijne bijkomstigheid is dat je bij Tolgahan cash kunt betalen, ik moet namelijk niets hebben van ideal en soortgelijke credit cards.

John feyenoord
2 März 2022

Super gegeten beter dan het eten in de efeteling dT is massa is kassa terwijl ze dat niet nodig hebben. En dat vindt ik jammer maar tolgahan is een aanrader

Brouwer
28 Februar 2022

Perfect geregeld en keurig op tijd!

Nina
27 Februar 2022

Was goede kip durum en shoarma kapsalon Helaas betaald voor extra vlees maar niet meer gekregen dan normaal Bakjes salade bij grote kapsalon mogen grotere worden ivm met grotere kapsalon

Krol
27 Februar 2022
Bert van Steenis
27 Februar 2022

Ik weet niet of jullie ander personeel hebben maar vanaf de laatste vier bestellingen is het alleen maar slechter geworden en gisteravond zelfs ruim de helft weg gegooid.

Jerry
21 Februar 2022

Bestelling zou om 18:45 worden geleverd. Na bestelling mail gekregen dat het om 19:00 werd bezorgd, uiteindelijk is het pas om 19:40 bezorgd, erg teleurstellend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Petra Dalmaijer
20 Februar 2022

Helaas vandaag 2.5 uur moeten wachten op onze bestelling. Het eten was koud en niet alles zat bij de bestelling!!!! Erg jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Andrea VERBOVEN
20 Februar 2022

Om 12uur besteld voor 17.30, komen pas ,na bellen, rond 18.30.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jim
20 Februar 2022

Besteld voor Bosrijk. Netjes gebeld dat ze eraan komen. Meer dan voldoende en lekker.

Georg
19 Februar 2022

Top gegeten

Raymond
18 Februar 2022

Pizza was steen koud

Gijs Homan
13 Februar 2022
Damen
13 Februar 2022
Lindjes
13 Februar 2022

Goed eten en goede hoeveelheid! Fijn dat er een indicatie werd gegeven voor de levertijd. Helaas duurde het wat langer en was de pizza lauw warm.

Ilona
12 Februar 2022

Heerlijk warm eten. Wij bestellen zeker nog eens

Martijn
6 Februar 2022

Goed eten. Op tijd klaar een warm

Ellen
4 Februar 2022

Fantastische pizza.. prima bodem, goed belegd en erg smaakvol.. Pasta carbonara prima verzorgd.

Peter Kuijpers
1 Februar 2022
Wilma vd voort
1 Februar 2022

Suoer snelle bezorging en heerlijk eten zeker een aanrader

Jan
30 Januar 2022

We hebben lang moeten wachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sandra
30 Januar 2022

Voor het eerst een kapsalon gegeten, was heerlijk! Kleine porties besteld die in onze ogen ook voor groot door kunnen gaan. Helaas was de bestelling wat later dan verwacht maar het eten was warm en lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Arnoud
29 Januar 2022

Goede producten en goede bezorging

Vincent
28 Januar 2022

Zoals altijd, prima!

Damen
28 Januar 2022
Agnes
27 Januar 2022

De pizza’s waren weer lekker vers en snel bezorgd !!

Wilma
24 Januar 2022

Super snel lieve bezorger en zeker voor herhali g vatbaar zeker een aanrader voor anderen top

Stefan
23 Januar 2022

Heerlijke pizza. Netjes op tijd en op temperatuur bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Georg
23 Januar 2022

Prima bestelling

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

De Rooij
23 Januar 2022
Natasja
22 Januar 2022
Krol
21 Januar 2022
Marcel
19 Januar 2022
.
15 Januar 2022
Tjeerd
11 Januar 2022
Joyce
10 Januar 2022

Super snelle bezorging!! De bestelling was er eerder dan de mail dat de bezorger onderweg was!!

Francine
10 Januar 2022
Adriaan Van Gammeren
9 Januar 2022

Goede kwaliteit Voldoende Goed gebaar met flesje wijn

C Damen
8 Januar 2022
Jason
6 Januar 2022

Goeie service

Jolinda
5 Januar 2022

Helaas zaten er geen broodjes bij de bestelling. Vriendelijke medewerker aan de telefoon die mee dacht in oplossingen.

Walter
4 Januar 2022

Erg goed Op tijd en ruim voldoende

AKS
3 Januar 2022

Heerlijk! Warm en super snelle bezorging!đź‘Ś

Rob Schapendonk
3 Januar 2022
Jack
2 Januar 2021

Kwaliteit eten prima! Bezorging zeer slecht! Reden: 18:20 werd opgegeven als levertijd, 18:40 gebeld of het ergens fout is gegaan met de bestelling. “Was druk” en “ze waren ermee bezig”. “Over 15 min is het eten er”. In plaats van 18:20 kwam het pas om 19:20!!! Bel dan even! Of zeg dan niet 18:20!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Georg
2 Januar 2021

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

J.G. Mulders
2 Januar 2021

Spaghetti carbonara had niet zoveel smaak zoals ik gewend ben, het was een beetje een laffe smaak en ik denk dat men bepaalde ingrediënten vergeten is.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ben Cloo
2 Januar 2021

De 4 persoons schaal zag er geweldig uit. Nadeel is dat het vlees snel afkoelt. Volgende keer misschien 2x2 persoons schaal bestellen zodat ik eentje nog in de oven kan zetten.

Krol
1 Januar 2021
M.v. Loosdrecht
31 Dezember 2021

Snel geleverd alles perfect in orde.

J van Wanrooij
31 Dezember 2021

Bezorging duurde langer dan verwacht, maar werd goedgemaakt met een fles wijn en super lekker eten.

Katja
31 Dezember 2021

Hele goede service, was snel bezorgd. Meer dan genoeg saus apart erbij gekregen en zelfs aluminium folie om mijn blikje fanta heen

Anke
30 Dezember 2021

Pizza was bijna koud

Linda
28 Dezember 2021

Helaas ipv een doner pizza een hampizza? Ik lust geen ham, dus werd een Margherita. Verder erg lekker. ( niet gebeld, geen zin om weer 45 min te wachten)

ano
25 Dezember 2021
De Jong
24 Dezember 2021

Altijd goedđź‘Ť

Smits
22 Dezember 2021

Heerlijke familieschotel gehaald voor de verjaardag van onze dochter.

Evelien van Dijk
18 Dezember 2021

Heerlijk eten en bij het afhalen op afgesproken tijd, stond het al klaar! Wijntje meegekregen en ervan genoten.

DeKets
17 Dezember 2021
Niels
14 Dezember 2021

Werd telefonisch super geholpen ivm online bestellen het eten was top en snelle bezorging

Nick Nijssen
12 Dezember 2021

Hebben 2,5uur op ons eten moeten wachten na dat we 2x hadden gebeld en ons gezegd was dat ze onderweg waren naar een half uur zelf naar de tolgahan gereden en daar te horen kregen dat onze bestelling ineens niet door was gekomen en dus nog gemaakt moest worden puntje bij paaltje 10 euro korting gehad en een fles wijn. Normaal zijn wij dit zeker niet gewent van jullie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anke
12 Dezember 2021

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Dennis Huijsman
12 Dezember 2021

Het was erg druk dus je kon wel een uurtje extra bij de bezorgtijd optellen . Ze kwamen dit wel keurig tegemoet

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

A.vugts
10 Dezember 2021
Fam. van Riel
6 Dezember 2021

Het was weer een tijdje geleden maar het was weer erg lekker! Goede smaak, lekker warm en snelle levering met een mooie fles wijn op pakjes avond.. dank je wel!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Hensen
5 Dezember 2021

Eten was lauw, jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Viresh
5 Dezember 2021

Was erg lekker en ook nog lekker warm. Snel bezorgd!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Sander
5 Dezember 2021

Zoals altijd weer heerlijk en uitstekende service!

Nino
28 November 2021
Patty
24 November 2021

Weer top, zoals altijd

Meddii
24 November 2021

Snel geleverd alles was superwarm, smaakte ook nog eens lekker en vriendelijk personeel, zeker een aanrader!!!

Damen
19 November 2021
Nino
15 November 2021
Georg
14 November 2021

Snelle levering heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Natasja
7 November 2021

Goede service, eten en mooie porties

Ravestein
6 November 2021

Prima, was echt lekker en snel, en perfect bezorgd.

Jos Krol
5 November 2021

Lekker snel en goed

Willems
31 Oktober 2021

Niet alles geleverd . Maar binnen een snelle tijd toch nog geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Arne Vos
25 Oktober 2021

na een half uur te laat, werd er ook nog gebeld dat het verkeerd gemaakt was. ik wilde gewoon mijn bestelling, dat is wel netjes opgelost

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ger
25 Oktober 2021

Goed eten en snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Damen
25 Oktober 2021
Nino
25 Oktober 2021
J
24 Oktober 2021

Het was druk voor Tolgahan waardoor het langer duurde dan gewoonlijk. Complimenten voor de nette service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Lennard
24 Oktober 2021

Was graag op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Een levering 75 minuten na jullie verwachte leveringstijd is niet acceptabel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Haverhals
24 Oktober 2021

De bestelling zou 1,5 waarvoor wij begrip hebben op zondag. Uiteindelijk bijna 3 uur moeten wachten op een bestelling, zonder een excuus. Na lange wachttijd was bestelling ook niet compleet. Eens en de laatste keer bij Tolgahan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Georg
23 Oktober 2021

Prima kwaliteit en heerlijk gegeten

GvB
23 Oktober 2021
Nicolet
21 Oktober 2021

Alleen heel jammer dat jullie op de site zetten dat je bij een online bestelling 10% korting geven en dat dat nooit gebeurd

Tjits
18 Oktober 2021

Snel bezorgd en goed warm, het smaakte weer lekker. De pizza had iets langer in de oven gemogen.

Klaassen
18 Oktober 2021

Online besteld met "zo snel mogelijk". Dat werd al ruim een uur. Na de verstreken tijd duurde het nog drie kwartier eer we ons eten hadden. Ik vroeg mijn gerecht zonder paprika. Ik kon er alsnog eerst de paprika uit vissen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Rish
18 Oktober 2021

Wij hebben 2 uur op onze bestelling gewacht. 17.45u besteld en de mail gaf aan dat het om 18.50u bezorgd zou worden. (dit is al redelijk lang, maar prima. Drukke tijd begrijpelijk) maar toen was het 19.30 en toen hadden we ons eten nog niet. We belde een vrolijke dame vroeg of we even hadden. Na 5 minuten in de wacht te zijn gezet (met telefoon aan) hoorde we diezelfde dame een bestelling van een andere opnemen van een andere telefoon die na 4 minuten afging terwijl wij nog aan het wachten waren. Tegen 19.50 had ik mijn bestelling pas. (Ik had ook met extra kaas besteld en niet ontvangen) Ben beter gewend van Tolgahan.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Pascal
17 Oktober 2021

Eten smaakte goed, wel wat lauw. De bezorging was teleurstellend, meer dan drie kwartier te laat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Krol
15 Oktober 2021

Zeer vet was. Zelf in de tas gelekt

......
13 Oktober 2021
Corné
7 Oktober 2021

We kopen nooit meer een grote kapsalon, Duurder en minder eten , want de folie-bakken zijn laager, Een normale kapsalon weegt 600 gram en een grote waar je meer voor betaald 500 Gram,. Nee ons houden ze niet meer voor de gek,

Karen
7 Oktober 2021

Het eten mag wel warmer, pizza was zo goed als koud. Smaak was prima

de jong
7 Oktober 2021
Gerwin de Jong
4 Oktober 2021

De pizza's waren heerlijk vers en zeer goed belegd.

Krol
2 Oktober 2021
Damen
1 Oktober 2021
Marc Dusomos
20 September 2021

zou al anderhalf uur duren, en komen dan nog ruim 15 min later dan aangegeven...

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

K
18 September 2021
Stefanie
17 September 2021

TOP, goed bereid, op tijd klaar!

Jos krol
17 September 2021
A
17 September 2021
Damen
12 September 2021
Arthur van Weely
12 September 2021
Mark
10 September 2021
A
6 September 2021
Nino
6 September 2021
Lvb
4 September 2021

Top bestelling weer top verlopen Eten weer heel gied

Fam de Jong
2 September 2021

Altijd lekker en op tijdđź‘ŤDaarom al 30 jaar in het dorp

Georg
1 September 2021

Prima

Krol
1 September 2021
Leon Liebregts
30 August 2021
Krol
28 August 2021
Fred kouvelt
21 August 2021
Lizet
20 August 2021

Makkelijke en overzichtelijke app, ik had iets ingevuld bij opmerkingen en werd vrijwel gelijk gebeld, zeer goede service verleend! 🖤 snelle levering…nog sneller dan dat aangegeven werd en niet onbelangrijk…het was heerlijk! Echte aanrader!

Lennard
17 August 2021

Eten was al redelijk koud wat met name voor de sate en de spare ribs minder was.. sla smaakte niet lekker (normaal geen problemen mee)

Georg
16 August 2021
Rosenbrand
14 August 2021
Mia Extel Van
14 August 2021
Anja Kruijf
12 August 2021

Heel veel en lekker eten.

Jan Willem
8 August 2021
mERLIJN
8 August 2021
Stephanie
8 August 2021

De bestelling werd op het aangegeven tijdstip ook netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger en het eten smaakte goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Van osch
6 August 2021

Ga door in al die jaren vind ik jullie op dit moment de beste ook friet vlees pizza

wilma
4 August 2021

prima en heerlijke pizza's

Van der linden
1 August 2021

Erg lekkere, goed belegde pizza's

J. Mulders
1 August 2021
Viresh
31 Juli 2021

Snel bezorgd en erg lekker eten!

Krol
31 Juli 2021
Fam de Jong , Kaatsheuvel
29 Juli 2021

Altijd supergoed etenđź‘Ť

Damen
28 Juli 2021
Linda
25 Juli 2021

Het was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Jos Krol
23 Juli 2021
Mirjam
23 Juli 2021

Goed, lekker en op tijd

Joke Treffers
19 Juli 2021

Deze keer minder tevreden , doner veel kleine droge stukjes , spare rib een aanbak smaak en de friet leken wel overgebakken. Ben dit echt niet gewend van jullie. Hopelijk volgende keer beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Hannie Smits
15 Juli 2021

De sla (beide bakjes) was bruin, oud en niet eetbaar. Er stond een laagje water in het bakje waar het in zat.

Simone
7 Juli 2021
Krol
2 Juli 2021
André vdr Schans
30 Juni 2021

Verwachte bezorging was 18:05, om 18:55 ontvangen. Bestelling was niet compleet. 1 product is niet geleverd.

Marc Bogaers
27 Juni 2021

Bijna 2 uur moeten wachten tot de bestelling bezorgd werd. Dat vind ik veel te lang!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marja Bruijniks
27 Juni 2021

Mooi op tijd en was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Mariëlle
26 Juni 2021
Krol
26 Juni 2021
Sprang-Capelle
24 Juni 2021
Marc
24 Juni 2021
Patricia
21 Juni 2021

Het eten was goed en op de afgesproken afhaal tijd klaar. Ideaal ook voor als je een verblijf hebt in de Efteling!

Walter Van zelst
21 Juni 2021

Het duurde wel lang voor het eten er was bestelde rond 20.50 en ze brachten het pas 22.30 helaas had ik toen weinig honger meer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Henk Netten
18 Juni 2021
A. van Bruggen
13 Juni 2021

Bezorging was min of meer op tijd. Lekker gegeten, maar ik had tomatensaus besteld en kreeg knoflooksaus waar ik niet van hou. Dus helaas zonder saus moeten eten. Ik vind het ook wel wat duur voor wat je krijgt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Krol
12 Juni 2021
Angelica
11 Juni 2021

Snelle levering makkelijk te bestellen via eigen website en het eten was heerlijk

Ahmed
10 Juni 2021

Snel bezorgd, lekker en netjes en vriendelijk zowel telefonische als bij bezorging.

Jacobs
6 Juni 2021

Helaas was onze bestelling niet compleet wij hadden bij onze bestelling 4 stuks extra broodjes besteld welke helaas niet ontvangen hebben. Ze stonden wel netjes op de bestelbon/factuur. Jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

B.
6 Juni 2021

Super geregeld. Heel lekker En nog een fles wijn extra ook

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Dönja
29 Mai 2021

Bezorging precies op tijd :) en weer heerlijk gegeten!

Rick van den Dries
25 Mai 2021

Voor het eerst besteld bij jullie, nou onze complimenten. Het was heerlijk en warm wat ook belangrijk is. We zullen zeker vaker een bestelling plaatsen!

Marc
24 Mai 2021
rieky
24 Mai 2021
Leonie
24 Mai 2021

Zoals altijd is het eten echt heel goed en de bezorging is netjes op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Blokker
23 Mai 2021

Pico bello

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anke
22 Mai 2021

Snelle bezorging en heerlijke pizza

Theo
21 Mai 2021

Nog één ster omdat de pizza goed was. Verder ben ik bedrogen: Ik moest op donderdag per kleine pizza 12€ afrekenen plus 0,25€ voor het vooruit betalen via Ideal!! Schande!! Waarschuwing. Bestel telefonisch, spreek de prijs af en betaal contant!! De baas van deze zaak moeten ze ontslaan, de App moet worden verwijderd, maar de Kok krijgt een lintje Overigens: als je op Google zoekt wordt je ook nog 10% korting aangeboden.... ook niet gehad Bale bale....

Landegge
18 Mai 2021

Bestelde een grote kapsalon shoarma met een extra portie friet - kwaliteit menu goed en bovendien goed warm - bezorging mooi op tijd - heerlijk gegeten!

Pascal
16 Mai 2021

Snelle service en kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Lizet
15 Mai 2021
Petra Heijblom
13 Mai 2021

Zeer goed gegeten. Royale porties. Bezorgd op afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar

Jolanda
10 Mai 2021

Keurig netjes verzorgd en bezorgd op het gewenste tijdstip

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Alex
9 Mai 2021

Zelfs voor een zaterdag is bijna 2 uur bezorgtijd wel echt extreem. Het eten was niet meer warm toen het aankwam, en het was inmiddels half 9.

George
2 Mai 2021

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

George
19 April 2021
Sk
18 April 2021

Eten werd geleverd na 1 uur en 15 min en was koud en niet lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Verduijn
15 April 2021

Altijd goed eten en goede snelle bezorging

Nicole musch
12 April 2021

Broodjes vergeten en supersnel gebracht Lekker alles goed warm

Ger
11 April 2021

Keurig binnen de afgesproken tijd en goed van kwaliteit.

Carlo
4 April 2021

Snel en warm bezorgd. En erg lekker.

Landegge
3 April 2021

Grote kipfilet schotel ( champions paprika ui ) met extra salade en pindasaus, heerlijk gegeten!

Marc
28 März 2021
De jong
27 März 2021

Lekker en goed warm

Joke Treffers
27 März 2021

Heerlijk gegeten , op tijd en goed warm bezorgd

Krol
26 März 2021
Ruud
24 März 2021

prima diner gehad

Madk
19 März 2021

SUPER

Corine
16 März 2021

Lekker gegeten en snelle bezorging.

Peter
15 März 2021

Eten was lekker en redelijk warm. Later bezorg dan was verwacht.

Nieuwenhuijzen
14 März 2021

Wij bestellen echt met regelmaat, maar vandaag was het echt heel erg slecht. Om 17:30 uur besteld. Om 18:40 uur gebeld waar het bleef, om 19:10 uur nogmaals gebeld, toen zou het nog zeker een half uur duren. Totale bestelling geannuleerd, nu hopen dat ze zich wel aan hun woord houden dat ze het geld terugstorten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marc
14 März 2021
Junior
14 März 2021

Juiste bestelling geleverd, ongeveer rond de aangekondigde tijd ondanks dat het afleveradres later gewijzigd is. Friet was niet best, vlees was aardig. Pizza ook oké. Prijs/kwaliteit is oké. Voor €14 kun je geen topproduct verwachten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

San
13 März 2021
Krol
12 März 2021
Bo
12 März 2021

Ze belde netjes toen ik iets had besteld wat ze niet meer hadden. Is goed opgelost. We hebben met zijn 4en weer lekker gegeten. Ruim voldoende

Anja Kruijf
7 März 2021

Alles heel goed en veel vlees maar de bijgeleverde frites bijna koud.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Fr
7 März 2021

Goede kwaliteit en erg lekker

Vincent
5 März 2021

Zoals altijd, erg lekker en weer snel bezorgd. Top.

Mark
4 März 2021

Top!

Wally
27 Februar 2021

Eten was koud en aangegeven tijd was ook niet correct was half uur later

Marc
24 Februar 2021
Post
20 Februar 2021

Het was redelijk warm jammergenoeg

Lisette
18 Februar 2021
Jb
17 Februar 2021

Kapsalon donor was erg lekker. Aanbeveling!

Landegge
15 Februar 2021

Voor het eerst sinds jaren een pizza bolognese besteld ( de vorige pizza dateerde nog van mijn diensttijd in Den Haag in een Italiaanse pizzeria met een dikke knapperige korst, niet te vergelijken met dat platte schijfje dat je hier krijgt, maar ik moet bekennen dat de pizza beter smaakte dan dat die eruit zag, desalniettemin vind ik die pizza een beetje aan de prijzige kant, verder nog een frietschotel met 2 frikandellen eveneens niets mis mee, lekkere goudbruine friet, beter dan die slappe witte sprieten die je tegenwoordig in de meeste friettenten voorgeschoteld krijgt. Weliswaar een kwartier over tijd bezorgd, maar dat is niet erg als het eten maar warm is.

klant
13 Februar 2021

snel en goed :)

Mounier
13 Februar 2021

De bestelling was goed en snel afgeleverd, de spareribs waren goed gekruid, Het was een goede maaltijd

Alfred
13 Februar 2021

De pizza die ik besteld had was erg lekker en krijgt een 10 De frietjes waren ook veel beter dan ik had verwacht (9). De bezorging had ik verwacht om 19.35 uur, maar was er al om 19.15 uur ( dikke 10) Alleen een beetje jammer dat ik ipv 2x knoflooksaus 2x mayonaise heb gekregen.

Roy van Dal
10 Februar 2021

Bezorging is altijd op de aangegeven tijd soms zelfs nog eerder en het eten is altijd goed. Prijs kwaliteit verhouding is perfect.

Krol
9 Februar 2021
Van beers
7 Februar 2021

Heerlijk eten! Netjes op tijd bezorgd, warm, meer dan genoeg en lekker van smaak!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Adriaan
7 Februar 2021

Goed eten Lekkere pizza en shoarma goed warm bij bezorgen

Marcus
4 Februar 2021

Nog nooit teleurgesteld. Altijd goed, altijd lekker, altijd punctueel.

Jasmijn
4 Februar 2021

Snel, warm en super lekker

Berry
31 Januar 2021

Er zat geen stokbrood bij de saté. Kan gebeuren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Dennis
31 Januar 2021

Beste shoarmazaak van Kaatsheuvel, alles is erg lekker en vers. Bedankt voor de fles wijn, leuk gebaar. Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Krol
29 Januar 2021
Jan van Aalst
27 Januar 2021

Nog nooit zo iets lekkers besteld als bij Tolgahan. Net of er een engeltje over je tong piest.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.