Beoordelingen van Tolgahan Kaatsheuvel

Recente recensies

4.0
Arne Vos
25 oktober 2021

na een half uur te laat, werd er ook nog gebeld dat het verkeerd gemaakt was. ik wilde gewoon mijn bestelling, dat is wel netjes opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger
25 oktober 2021

Goed eten en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Damen
25 oktober 2021
Nino
25 oktober 2021
J
24 oktober 2021

Het was druk voor Tolgahan waardoor het langer duurde dan gewoonlijk. Complimenten voor de nette service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lennard
24 oktober 2021

Was graag op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Een levering 75 minuten na jullie verwachte leveringstijd is niet acceptabel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haverhals
24 oktober 2021

De bestelling zou 1,5 waarvoor wij begrip hebben op zondag. Uiteindelijk bijna 3 uur moeten wachten op een bestelling, zonder een excuus. Na lange wachttijd was bestelling ook niet compleet. Eens en de laatste keer bij Tolgahan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Georg
23 oktober 2021

Prima kwaliteit en heerlijk gegeten

GvB
23 oktober 2021
Nicolet
21 oktober 2021

Alleen heel jammer dat jullie op de site zetten dat je bij een online bestelling 10% korting geven en dat dat nooit gebeurd

Tjits
18 oktober 2021

Snel bezorgd en goed warm, het smaakte weer lekker. De pizza had iets langer in de oven gemogen.

Klaassen
18 oktober 2021

Online besteld met "zo snel mogelijk". Dat werd al ruim een uur. Na de verstreken tijd duurde het nog drie kwartier eer we ons eten hadden. Ik vroeg mijn gerecht zonder paprika. Ik kon er alsnog eerst de paprika uit vissen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rish
18 oktober 2021

Wij hebben 2 uur op onze bestelling gewacht. 17.45u besteld en de mail gaf aan dat het om 18.50u bezorgd zou worden. (dit is al redelijk lang, maar prima. Drukke tijd begrijpelijk) maar toen was het 19.30 en toen hadden we ons eten nog niet. We belde een vrolijke dame vroeg of we even hadden. Na 5 minuten in de wacht te zijn gezet (met telefoon aan) hoorde we diezelfde dame een bestelling van een andere opnemen van een andere telefoon die na 4 minuten afging terwijl wij nog aan het wachten waren. Tegen 19.50 had ik mijn bestelling pas. (Ik had ook met extra kaas besteld en niet ontvangen) Ben beter gewend van Tolgahan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
17 oktober 2021

Eten smaakte goed, wel wat lauw. De bezorging was teleurstellend, meer dan drie kwartier te laat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krol
15 oktober 2021

Zeer vet was. Zelf in de tas gelekt

......
13 oktober 2021
Corné
7 oktober 2021

We kopen nooit meer een grote kapsalon, Duurder en minder eten , want de folie-bakken zijn laager, Een normale kapsalon weegt 600 gram en een grote waar je meer voor betaald 500 Gram,. Nee ons houden ze niet meer voor de gek,

Karen
7 oktober 2021

Het eten mag wel warmer, pizza was zo goed als koud. Smaak was prima

de jong
7 oktober 2021
Gerwin de Jong
4 oktober 2021

De pizza's waren heerlijk vers en zeer goed belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krol
2 oktober 2021
Damen
1 oktober 2021
Marc Dusomos
20 september 2021

zou al anderhalf uur duren, en komen dan nog ruim 15 min later dan aangegeven...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K
18 september 2021
Stefanie
17 september 2021

TOP, goed bereid, op tijd klaar!

Jos krol
17 september 2021
A
17 september 2021
Damen
12 september 2021
Arthur van Weely
12 september 2021
Mark
10 september 2021
A
6 september 2021
Nino
6 september 2021
Lvb
4 september 2021

Top bestelling weer top verlopen Eten weer heel gied

Fam de Jong
2 september 2021

Altijd lekker en op tijd👍Daarom al 30 jaar in het dorp

Georg
1 september 2021

Prima

Krol
1 september 2021
Leon Liebregts
30 augustus 2021
Krol
28 augustus 2021
Fred kouvelt
21 augustus 2021
Lizet
20 augustus 2021

Makkelijke en overzichtelijke app, ik had iets ingevuld bij opmerkingen en werd vrijwel gelijk gebeld, zeer goede service verleend! 🖤 snelle levering…nog sneller dan dat aangegeven werd en niet onbelangrijk…het was heerlijk! Echte aanrader!

Lennard
17 augustus 2021

Eten was al redelijk koud wat met name voor de sate en de spare ribs minder was.. sla smaakte niet lekker (normaal geen problemen mee)

Georg
16 augustus 2021
Rosenbrand
14 augustus 2021
Mia Extel Van
14 augustus 2021
Anja Kruijf
12 augustus 2021

Heel veel en lekker eten.

Jan Willem
8 augustus 2021
mERLIJN
8 augustus 2021
Stephanie
8 augustus 2021

De bestelling werd op het aangegeven tijdstip ook netjes bezorgd. Vriendelijke bezorger en het eten smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van osch
6 augustus 2021

Ga door in al die jaren vind ik jullie op dit moment de beste ook friet vlees pizza

wilma
4 augustus 2021

prima en heerlijke pizza's

Van der linden
1 augustus 2021

Erg lekkere, goed belegde pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Mulders
1 augustus 2021
Viresh
31 juli 2021

Snel bezorgd en erg lekker eten!

Krol
31 juli 2021
Fam de Jong , Kaatsheuvel
29 juli 2021

Altijd supergoed eten👍

Damen
28 juli 2021
Linda
25 juli 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Krol
23 juli 2021
Mirjam
23 juli 2021

Goed, lekker en op tijd

Joke Treffers
19 juli 2021

Deze keer minder tevreden , doner veel kleine droge stukjes , spare rib een aanbak smaak en de friet leken wel overgebakken. Ben dit echt niet gewend van jullie. Hopelijk volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannie Smits
15 juli 2021

De sla (beide bakjes) was bruin, oud en niet eetbaar. Er stond een laagje water in het bakje waar het in zat.

Simone
7 juli 2021
Krol
2 juli 2021
André vdr Schans
30 juni 2021

Verwachte bezorging was 18:05, om 18:55 ontvangen. Bestelling was niet compleet. 1 product is niet geleverd.

Marc Bogaers
27 juni 2021

Bijna 2 uur moeten wachten tot de bestelling bezorgd werd. Dat vind ik veel te lang!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja Bruijniks
27 juni 2021

Mooi op tijd en was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle
26 juni 2021
Krol
26 juni 2021
Sprang-Capelle
24 juni 2021
Marc
24 juni 2021
Patricia
21 juni 2021

Het eten was goed en op de afgesproken afhaal tijd klaar. Ideaal ook voor als je een verblijf hebt in de Efteling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Walter Van zelst
21 juni 2021

Het duurde wel lang voor het eten er was bestelde rond 20.50 en ze brachten het pas 22.30 helaas had ik toen weinig honger meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Netten
18 juni 2021
A. van Bruggen
13 juni 2021

Bezorging was min of meer op tijd. Lekker gegeten, maar ik had tomatensaus besteld en kreeg knoflooksaus waar ik niet van hou. Dus helaas zonder saus moeten eten. Ik vind het ook wel wat duur voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krol
12 juni 2021
Angelica
11 juni 2021

Snelle levering makkelijk te bestellen via eigen website en het eten was heerlijk

Ahmed
10 juni 2021

Snel bezorgd, lekker en netjes en vriendelijk zowel telefonische als bij bezorging.

Jacobs
6 juni 2021

Helaas was onze bestelling niet compleet wij hadden bij onze bestelling 4 stuks extra broodjes besteld welke helaas niet ontvangen hebben. Ze stonden wel netjes op de bestelbon/factuur. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B.
6 juni 2021

Super geregeld. Heel lekker En nog een fles wijn extra ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dönja
29 mei 2021

Bezorging precies op tijd :) en weer heerlijk gegeten!

Rick van den Dries
25 mei 2021

Voor het eerst besteld bij jullie, nou onze complimenten. Het was heerlijk en warm wat ook belangrijk is. We zullen zeker vaker een bestelling plaatsen!

Marc
24 mei 2021
rieky
24 mei 2021
Leonie
24 mei 2021

Zoals altijd is het eten echt heel goed en de bezorging is netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Blokker
23 mei 2021

Pico bello

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
22 mei 2021

Snelle bezorging en heerlijke pizza

Theo
21 mei 2021

Nog één ster omdat de pizza goed was. Verder ben ik bedrogen: Ik moest op donderdag per kleine pizza 12€ afrekenen plus 0,25€ voor het vooruit betalen via Ideal!! Schande!! Waarschuwing. Bestel telefonisch, spreek de prijs af en betaal contant!! De baas van deze zaak moeten ze ontslaan, de App moet worden verwijderd, maar de Kok krijgt een lintje Overigens: als je op Google zoekt wordt je ook nog 10% korting aangeboden.... ook niet gehad Bale bale....

Landegge
18 mei 2021

Bestelde een grote kapsalon shoarma met een extra portie friet - kwaliteit menu goed en bovendien goed warm - bezorging mooi op tijd - heerlijk gegeten!

Pascal
16 mei 2021

Snelle service en kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lizet
15 mei 2021
Petra Heijblom
13 mei 2021

Zeer goed gegeten. Royale porties. Bezorgd op afgesproken tijd. Zeker voor herhaling vatbaar

Jolanda
10 mei 2021

Keurig netjes verzorgd en bezorgd op het gewenste tijdstip

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex
9 mei 2021

Zelfs voor een zaterdag is bijna 2 uur bezorgtijd wel echt extreem. Het eten was niet meer warm toen het aankwam, en het was inmiddels half 9.

George
2 mei 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
19 april 2021
Sk
18 april 2021

Eten werd geleverd na 1 uur en 15 min en was koud en niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verduijn
15 april 2021

Altijd goed eten en goede snelle bezorging

Nicole musch
12 april 2021

Broodjes vergeten en supersnel gebracht Lekker alles goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ger
11 april 2021

Keurig binnen de afgesproken tijd en goed van kwaliteit.

Carlo
4 april 2021

Snel en warm bezorgd. En erg lekker.

Landegge
3 april 2021

Grote kipfilet schotel ( champions paprika ui ) met extra salade en pindasaus, heerlijk gegeten!

Marc
28 maart 2021
De jong
27 maart 2021

Lekker en goed warm

Joke Treffers
27 maart 2021

Heerlijk gegeten , op tijd en goed warm bezorgd

Krol
26 maart 2021
Ruud
24 maart 2021

prima diner gehad

Madk
19 maart 2021

SUPER

Corine
16 maart 2021

Lekker gegeten en snelle bezorging.

Peter
15 maart 2021

Eten was lekker en redelijk warm. Later bezorg dan was verwacht.

Nieuwenhuijzen
14 maart 2021

Wij bestellen echt met regelmaat, maar vandaag was het echt heel erg slecht. Om 17:30 uur besteld. Om 18:40 uur gebeld waar het bleef, om 19:10 uur nogmaals gebeld, toen zou het nog zeker een half uur duren. Totale bestelling geannuleerd, nu hopen dat ze zich wel aan hun woord houden dat ze het geld terugstorten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc
14 maart 2021
Junior
14 maart 2021

Juiste bestelling geleverd, ongeveer rond de aangekondigde tijd ondanks dat het afleveradres later gewijzigd is. Friet was niet best, vlees was aardig. Pizza ook oké. Prijs/kwaliteit is oké. Voor €14 kun je geen topproduct verwachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
13 maart 2021
Krol
12 maart 2021
Bo
12 maart 2021

Ze belde netjes toen ik iets had besteld wat ze niet meer hadden. Is goed opgelost. We hebben met zijn 4en weer lekker gegeten. Ruim voldoende

Anja Kruijf
7 maart 2021

Alles heel goed en veel vlees maar de bijgeleverde frites bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fr
7 maart 2021

Goede kwaliteit en erg lekker

Vincent
5 maart 2021

Zoals altijd, erg lekker en weer snel bezorgd. Top.

Mark
4 maart 2021

Top!

Wally
27 februari 2021

Eten was koud en aangegeven tijd was ook niet correct was half uur later

Marc
24 februari 2021
Post
20 februari 2021

Het was redelijk warm jammergenoeg

Lisette
18 februari 2021
Jb
17 februari 2021

Kapsalon donor was erg lekker. Aanbeveling!

Landegge
15 februari 2021

Voor het eerst sinds jaren een pizza bolognese besteld ( de vorige pizza dateerde nog van mijn diensttijd in Den Haag in een Italiaanse pizzeria met een dikke knapperige korst, niet te vergelijken met dat platte schijfje dat je hier krijgt, maar ik moet bekennen dat de pizza beter smaakte dan dat die eruit zag, desalniettemin vind ik die pizza een beetje aan de prijzige kant, verder nog een frietschotel met 2 frikandellen eveneens niets mis mee, lekkere goudbruine friet, beter dan die slappe witte sprieten die je tegenwoordig in de meeste friettenten voorgeschoteld krijgt. Weliswaar een kwartier over tijd bezorgd, maar dat is niet erg als het eten maar warm is.

klant
13 februari 2021

snel en goed :)

Mounier
13 februari 2021

De bestelling was goed en snel afgeleverd, de spareribs waren goed gekruid, Het was een goede maaltijd

Alfred
13 februari 2021

De pizza die ik besteld had was erg lekker en krijgt een 10 De frietjes waren ook veel beter dan ik had verwacht (9). De bezorging had ik verwacht om 19.35 uur, maar was er al om 19.15 uur ( dikke 10) Alleen een beetje jammer dat ik ipv 2x knoflooksaus 2x mayonaise heb gekregen.

Roy van Dal
10 februari 2021

Bezorging is altijd op de aangegeven tijd soms zelfs nog eerder en het eten is altijd goed. Prijs kwaliteit verhouding is perfect.

Krol
9 februari 2021
Van beers
7 februari 2021

Heerlijk eten! Netjes op tijd bezorgd, warm, meer dan genoeg en lekker van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adriaan
7 februari 2021

Goed eten Lekkere pizza en shoarma goed warm bij bezorgen

Marcus
4 februari 2021

Nog nooit teleurgesteld. Altijd goed, altijd lekker, altijd punctueel.

Jasmijn
4 februari 2021

Snel, warm en super lekker

Berry
31 januari 2021

Er zat geen stokbrood bij de saté. Kan gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
31 januari 2021

Beste shoarmazaak van Kaatsheuvel, alles is erg lekker en vers. Bedankt voor de fles wijn, leuk gebaar. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krol
29 januari 2021
Jan van Aalst
27 januari 2021

Nog nooit zo iets lekkers besteld als bij Tolgahan. Net of er een engeltje over je tong piest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angelica Blom
25 januari 2021

Gemakkelijk en het eten was heerlijk

Anja Kruijf
24 januari 2021

Heerlijk eten en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
18 januari 2021

We bestellen online bezorgtijd 17.45u Om 18.05u bellen we waar het eten blijft. ‘ hij is onderweg’ krijgen we te horen. Die autorit duurde nog eens 10 minuten. Ruim een half uur te laat hadden we eindelijk ons eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
16 januari 2021

Goed en lekker

vd Nieuwenhuizen
11 januari 2021
Kruijssen
9 januari 2021

Bezorging op tijd. Bestelling goed uitgevoerd. Kwaliteit en hoeveelheid ruim voldoende. Erg smakelijke maaltijd.

Krol
9 januari 2021
Landegge
4 januari 2021

'k Heb vandaag de pasta pollo eens uitgeprobeerd, de pasta was goed heet en redelijk goed gevuld met kip, champignons en paprika, maar ik vond de spaghetti voor mijn smaak wat aan de flauwe en kleffe kant, daarbij had ik nog een kleine kipfilet speciaal schotel en dat is eigenlijk toch wel mijn favoriet!

Margreet
3 januari 2020

Let echt op t verzoek om te bezorgen. Hier was t echt 20 min later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vergouwen
2 januari 2020

Vriendelijke bezorger, eten goed warm.

Jasper
29 december 2020

Goede kwaliteit en erg lekker

Pascal
27 december 2020

Snelle service goede kwaliteit producten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patty
24 december 2020

Al jaren klant en nog steeds super tevreden!

Krol
19 december 2020
Robert
16 december 2020

Kapsalon met alleen sla,zonder tomaat,zonder komkommer,zonder ui. Geleden was veel beter. Nu betalen meer voor minder. Sorry dat was mijn laatste keer bij jullie.

Landegge
15 december 2020

Gisteren een grote schotel kipfilet special ( paprika ui en champignon ) genomen met extra vlees. 't Zou over een uur bezorgd worden, maar 't liep 10-15 minuten uit ( 't zal wel druk zijn geweest ) de schotel echter goed warm en ik heb ervan genoten, een echte aanrader dus!

Anne-Marie
5 december 2020

Weliiswaar 20 minuten te laat bezorgd bij de slagboon van het Loonsche Land van de Efteling, toch zeer tevreden. Aardige bezorger, grote porties, heerlijke spareribs en een fles wijn cadeau. Dank voor de smakelijke maaltijd!

Linda
28 november 2020

Was heerlijk en binnen uur gebracht

Linda
25 november 2020

Voor de eerste keer online besteld. Ik vond het ideaal. Via mail wordt je netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling. Telefonisch bestellen of ophalen verloopt ook altijd goed. Het eten is altijd lekker. Een broodje op pizza is misschien net iets duurder dan bij een andere zaak, maar ik vind dat zowel de pizza's als de broodjes of schotels wel stukje groter zijn. Prijs kwaliteit verhouding is dus goed.

de jong
20 november 2020
Jolanda Hielkema
18 november 2020

Altijd de lekkerste

Lian
16 november 2020

Prima verzorgd en warm geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L. van Amelsfoort
3 november 2020

WAAR BLIJFT DE BEZORGING!!! IK BEN DE HELE TIJD THUIS, GEEN GEHOOR DEURBEL! IK BEN WOEDEND!!! WE HEBBEN HONGER! METEEN BEZORGEN!!!

Krol
3 november 2020
Lian
3 november 2020

Kwaliteit was prima en netjes afgeleverd, alleen zou het een uur duren en werd meer dan anderhalf uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cheraya
29 oktober 2020
Lian
26 oktober 2020

Prima verzorgd, goed warm en alles compleet. Net iets langer moeten wachten dan de te verwachten bezorgtijd deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ml
21 oktober 2020

Goede service en lekker eten.

Marcel Schook
18 oktober 2020

De bezorging van het eten kan 1uur en 20 minuten vroeger dan bij de bestelling gevraagd. Daarnaast was het eten koud en vrij vet.

Ronald
13 oktober 2020

Verjaardagscadeau kapsalon. Wat wil je nog meer

Jan
11 oktober 2020

Bestelling was compleet. Eten was lekker. Helaas heeft mijn zoon 25 min moeten wachten op de bestelling. We konden het eten om 18.20 ophalen en kreeg het pas om 18.45 mee. Beetje jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krol
6 oktober 2020
Lian
28 september 2020

Bestelling is snel, compleet en goed warm afgeleverd, veel eerder dan stond aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico
27 september 2020
Linda
27 september 2020

Was heerlijk zowel de pizza als de schotel

Richard
26 september 2020

goed

Lian
21 september 2020

We moesten wel een tijd wachten, dat stond ook aangegeven bij het bestellen. Het eten is netjes en warm bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrik
19 september 2020

Wow, wat was dit lekker!! Zulke kwaliteit shoarma en dòner heb ik nog nooit gegeten. Was wel weer een tijdje terug dat ik ùberhaupt een bestelling deed, maar deze is écht 5 sterren waard. Bezorging was ook erg vlot.

Krol
18 september 2020
ad
13 september 2020

Bestelling kwam veel en veel te laat. 1 1/2 uur te laat. De friet was koud. De bestelde saus zat niet bij de levering.

Lee
10 september 2020
Amy Koks
7 september 2020

Bezorger was 15 min te laat. Helaas was het eten ook niet meer warm en waren en meerdere sauzen vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. V. Boxtel
7 september 2020

Ik hat een pizza besteld het ei was niet goed gebakken zodat de pizza erg zacht was en daarom minder lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Treffers
6 september 2020

17.30uur Online besteld voor 18.30 uur , om 19.15 nog niks gekregen , na telf contact om 19.40 uur bestelling gekregen . Mail die volgde :”uw bestelling wordt om 19.45 uur bezorgd. Dit was nu de tweede keer op rij dat we zolang op onze bestelling moesten wachten.

Ronald
5 september 2020

Heerlijke kapsalon op. Berzorging op tijd.

Krol
3 september 2020
Landegge
2 september 2020

Vandaag had ik Shoarma met Kipsate besteld met extra mayo, salade en satesaus. Normaal heb ik geen klagen, maar de shoarma was deze keer lauw, maar de kipsate was heerlijk. Jammer ook dat men de friet was vergeten, want nu zit ik met de mayo en de satesaus in mijn maag. vandaar deze keer slechts 3 sterren

Lian
31 augustus 2020

Bezorging duurde langer dan verwacht, het eten was koud en de pita broodjes zaten er niet bij. (werden na een telefoontje wel snel nabezorgd) Dit zijn we zo normaal niet gewend. Deze keer was het slecht. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Treffers
30 augustus 2020

Online besteld , na de mail uw bestelling is onderweg duurde het nog 45 min voor de bestelling bij ons was. Vlees was lauw friet was koud . Dit ben ik niet gewend van jullie.

Linda
29 augustus 2020

Was heerlijk zowel broodje als de pizza Wel had het vlees van mij ietsjes minder vet gemogen maar ieder zn smaak

Ron Koster
29 augustus 2020

Hele aardige man, de bezorger bedoel ik, eten was hartstikke lekker, zeker voor herhaling vatbaar!

Angelina
28 augustus 2020

Het was weer super en sneller dan werd aangegeven

Joey
26 augustus 2020
Jolinda
25 augustus 2020

Vriendelijke bezorgers De pasta's zijn warm en ik vind lekker van smaak. Zeker een aanrader!

Jasper
20 augustus 2020

Het was lekker en zag er goed verzorgd uit....en het was deze keer compleet

Maarten
19 augustus 2020

Ondanks dat het wat langer duurde was dit wel netjes van te voren aangegeven in de bevestigingsmail. Andere reviews laten zien dat ze het ontzettend druk hebben gehad, maar dat is ook wel logisch op een zondag. Over de kwaliteit zeer tevreden, fijn ook de saus en salade in losse bakjes wat ik persoonlijk erg fijn vindt. Eerste keer hier besteld maar echt super tevreden over de kwaliteit alsmede het feit dat ze aangeven hoelaat ze verwachten er te zijn en dat ze een mail sturen als ze eraan komen! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan Peverelli
18 augustus 2020

zeer slechte situatie om 17.33 een bestelling gedaan en om 19.35 , dus twee uur later pas het eten in huis . Ik vind dit geen reclame voor deze zaak je zou toch op z'n minst meer personeel regelen om de bestellingen een beetje op tijd bij de mensen te krijgen . Weet ook niet of ik nog wel een keer bestel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marek
18 augustus 2020

bestelling en bezorging prima.netjes flesje wijn bij en 10%.eten smaak goed.prima tent

Andrea
17 augustus 2020

Voor het eerst bijna 2,5uur moeten wachten, erg jammer. Dit keer een tegenvaller. Ook qua kwaliteit, aangebrand e.d.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Broeders
17 augustus 2020

Na twee en half uur wachten was alles wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke Treffers
17 augustus 2020
Jeroen
17 augustus 2020

Eten goed, kipsate dreef in vet, pizza en kipfilet speciaal waren top. Bezorging uitermate slecht meer dan 2 uur op moeten wachten. (Bij bestelling was dit 1 uur).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Krol
16 augustus 2020

was perfect

Gerard
15 augustus 2020
Dönja van Gils
13 augustus 2020

Tja, 5 sterren zegt genoeg denk ik :) Verrukkelijk gegeten! Via de app besteld wat ik erg handig vind. Zelf opgehaald, waar ik 10 minuutjes heb gewacht. Ga zo door!!

Krol
9 augustus 2020

Stok brood vergeten Verder ws het goed

Landegge
8 augustus 2020

'k Heb heerlijk gegeten van de Shoarma en de Dönor schotel, alles wat ik had besteld werd ook geleverd, de schotels waren goed warm, en de bezorging was zelfs vroeger dan aangeven!

Wim Steentjes
7 augustus 2020

De bezorging was ca. 40 minuten te laat, als compensatie kregen we een fles wijn. We hadden 3 pizza’s besteld, helaas was er één pizza bij die we niet besteld hadden dus dat betekent dat we één verkeerde pizza kregen. Alles bij elkaar geen beste beurt deze keer, dat waren we anders gewend

Marco
7 augustus 2020

Super lekker eten , alles perfecte kwaliteit

Gerard
5 augustus 2020

Snel bezorgd, en goed op temperatuur en lekkerrrrrrrr.

Ries1810
4 augustus 2020

1uur en 15min moeten wachten op bestelling en het was nog eens geen weekend. Prijs/kwaliteit was ook niet goed

Roos
4 augustus 2020

Meer dan 2 uur gewacht op de bezorging en vervolgens kregen we koud vlees! Ik bestel niet meer

Vergouwen
3 augustus 2020

We moesten 50 minuten, das prima maar pas na 1uur en 15 minuten kwamen jullie. De bambino pizza was aan de randen verbrand en niet meer warm net als de andere pizza en de schotel shoarma was ook lauw. Jammer dit allemaal want we zijn het niet gewend van jullie, hopelijk is het de volgende keer weer goed!

jenny
2 augustus 2020

alles ,was goed bezorgd.

Willems
1 augustus 2020
Richard
26 juli 2020

Goed en lekker

Monique
22 juli 2020

Durum doner en frietjes waren heerlijk. Bestelling Op tijd gebracht en goed warm.

Georg
13 juli 2020

Wederom prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Bogaard
13 juli 2020

Altijd lekker en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

WJ
11 juli 2020

25 min na afgesproken tijdstip geleverd. Ruim een uur voor afgesproken tijdstip besteld. Niet van te voren gebeld dat tijdstip niet haalbaar ging zijn. Eten was verder wel goed!

Marc Bogaers
11 juli 2020

Al een paar keer bij Tolgahan besteld en verschillende gerechten uitgeprobeerd. Goede kwaliteit en erg lekker. Ook snelle bezorging. Top!

Mirranda
11 juli 2020

Netjes op tijd, Friet was bijna koud, ben dit niet gewend van jullie

grootswagers
9 juli 2020

snelle service,klantvriendelijk,en een overheerlijke maaltijd..TOP...

Jeanette
8 juli 2020

Het eten was zoals we gewend zijn goed, mooi op tijd en correcte bezorging. Helaas was deze keer de bijgeleverde salade niet vers. Beetje bruin en nattig. Dat was jammer, de meeste mensen zullen het niet eten, maar ik vind de knapperige salade altijd erg lekker. Deze keer moest ik het weggooien omdat het niet goed was.

Hoevenaar
5 juli 2020

Bij bestellen 18:55 gekozen voor zo snel mogelijk leveren, dit was 45min bleek na de bestelling online. Netjes na 45 minuten een mail gehad dat de bestelling onderweg was, 30 minuten na diezelfde mail zelf gebeld naar Tolgahan waar het eten bleef. Bleek dat de bezorger het adres niet kon vinden en had niet naar het opgegeven telefoonnummer gebeld. Al met al zeer jammer. Natuurlijk sorry meneer, en we kunnen het opnieuw leveren, dat snap ik maar had er dan iets extra’s bij gedaan van drinken of een korting.

Georg
5 juli 2020

Prima wederom

Versteden
29 juni 2020
George
29 juni 2020
Landegge
20 juni 2020

'k bestelde deze keer een grote dönor schotel compleet met champignons, ui en paprika, tomatensaus. chilisaus en mayo. De schotel werd netjes warm aan huis bezorgd en de sauzen waren deze keer zoals ik ze besteld had. Deze keer dus geen opmerkingen! 'k Heb heerlijk gegeten!

Irma van Stigt
18 juni 2020

Super lekkere pizza. Smaakt een stuk beter dan van Domino pizza

Landegge
15 juni 2020

De KWALITEIT van de shoarmaschotel was GOED, al was die dan niet zo warm meer toen die werd afgeleverd. JAMMER ook dat er 2 bakjes knoflooksaus bij zaten terwijl ik duidelijk tomatensaus, chilisaus en mayo had besteld. Desalniettemin voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
14 juni 2020

Sneller geleverd dan aangegeven was

Ootjers
13 juni 2020
Vincent
11 juni 2020

Was weer lekker. Tot de volgende keer.

Eric Hoevenaar
9 juni 2020
Georg
8 juni 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal Krol
2 juni 2020

Het was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

thomas
2 juni 2020
Roy
31 mei 2020

Prima kwaliteit en een foutje bij de bestelling was snel en professioneel opgelost.

Vincent
30 mei 2020

Zoals elke keer was het warm en lekker. Snelle en vriendelijke bezorger. Prima.

Danny Hollander
28 mei 2020

Uitstekend eten, zelfs netjes de fles nageleverd, top

Iris
27 mei 2020
Niek
24 mei 2020

Bestelling was snel en vakkundig. Ook de bezorging was uitstekend en goed

Yvonne
18 mei 2020

Was goed, op tijd klaar en warm

Donders
16 mei 2020
Peter
13 mei 2020

Heerlijk gegeten warm en op bezorg tijd bezorgd

Lonneke
13 mei 2020

Eten was prima, bezorging iets later dan gepland (5-10min)

Karin
10 mei 2020

Lekker eten en goede service!

Joke
5 mei 2020
Maas
4 mei 2020

Heerlijk gegeten. Was goed warm. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
3 mei 2020

Zoals altijd weer top.

M.
3 mei 2020

Goede vriendelijke service ... Zoals altijd de schotel is prima ...

Jeanine
2 mei 2020

Lekker gesmikkeld!, goede kwaliteit en vlotte (en veilige) bezorging. Gewoon erg goed!

Sandra Oerlemans
20 april 2020

Was erg lekker en goed warm. Snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nieuwenhuijzen
19 april 2020

Heerlijk genoten van onze familie mix schotel, echt super mals vlees En snel bezorgd 😃

Wim
14 april 2020

Heerlijk eten en keurige bezorging volgens afgesproken tijd. Niets op aan te merken, ga zo door.

Marion
13 april 2020

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

0416//19
12 april 2020
Marco
9 april 2020

Friet was goed Kip te kort gebakken De drum het ook wat langer gebakken gemogen

Anita
5 april 2020

Goeie portie, alles netjes apart verpakt!

Ton Zwaans
4 april 2020

Op de afgesproken tijd bezorgt, had iets warmer mogen zijn.

Angélique
4 april 2020

Bezorging was goed. Alles was compleet en op tijd geleverd. Eten was ook goed. Het eten was goed op temperatuur, goed verpakt en goede kwaliteit. Ga zo door zou ik zeggen.

Vincent
31 maart 2020

Heerlijk hoor. Prima weer.

A van Herwijnen
31 maart 2020
wim
30 maart 2020

Goed eten snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

danielle
30 maart 2020

2 uur voordat het bezorgd was en als je belt duurt het nog een half uur maardat half uur werd uur. Normale pizza was bambino niet gesneden

rob de jong
29 maart 2020

als he om kwart voor 7 besteld en je krijgt het pas kwart voor 9 ga ean niet zeggen dat er om 8 uur bezorgt kan worden snap best dat het druk is maar 2 uur dan doe je echt iets niet goed

Twan
29 maart 2020

Heerlijk gegeten.

Ronald
29 maart 2020

Lekker gegeten. Favoriete eten van de jongens!

Petra
29 maart 2020

Geef op website de keuze aan wel of niet gesneden pizza bestellen

Mediati
28 maart 2020

Gewoon top

G.de Koning
28 maart 2020
Walstro
27 maart 2020
Laura
25 maart 2020
Peter
23 maart 2020

Super dat de bezorging zo correct gedaan werd. Petje af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion
17 maart 2020

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Graciella
15 maart 2020

Niet klantvriendelijk en heel asociale als je een klacht indien.Verder is het eten lekker en ook ben geen klant meer van ze .

peter
9 maart 2020
Andy
4 maart 2020

Zeer snelle service. Lekkere spareribs.

Vincent
28 februari 2020

Eten weer goed en bezorging ook weer goed. Top.

Anoniem
24 februari 2020

Geef je aan zsm bezorgen komt het na ruim 2 uur. Als ik een tijd had gekozen waren we ruim een uur eerder aan de beurt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
15 februari 2020

Was weer heerlijk. Bezorging ook weer top.

de Jong
10 februari 2020

Gemakkelijk online te bestellen, gekozen voor afhalen i.v.m. de snelheid. De kapsalon en pizza waren zeer goed. Spareribs aangegeven met hotsauce, maar deze waren niet pikant. Mogen de volgende keer wat pikanter zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.